Nyexad ingenjör? Och en av våra framtida ledare?

Ort:
SE - Bromölla
Typ:
Heltid

Vi är Geberit - marknadsledande i Europa

Geberit Group är marknadsledande i Europa inom sanitetsprodukter. Vi arbetar med en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder, vilket ger ett unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumskeramik. Produktionsnätverket omfattar 26 produktionsanläggningar, varav 4 utanför Europa. Koncernen har sitt huvudkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz. Med cirka 12 000 anställda i cirka 50 länder genererade Geberit en försäljning av 3,4 miljarder CHF under 2022. Geberit är noterat på SIX Swiss Exchange och är en del av SMI (Swiss Market Index) sedan 2012.

​För varumärket Ifö

I Bromölla i nordöstra Skåne tillverkar vi toalettstolar och handfat under varumärket Ifö. Det har vi gjort i snart 100 år och vi är sedan 2016 en del av Geberitkoncernen – en stark ägare som satsar helhjärtat på vår fortsatta utveckling och erbjuder nya uppdrag och utmaningar i en internationell miljö.
Keramik är ett levande material och det krävs kunskap, fingertoppskänsla och en stor portion klurighet för att kunna driva storskalig produktion. Vår strategiska resa med många utmanande projekt gör att vi behöver fler kreativa och lösningsorienterade ingenjörer som vill vara med och nå våra mål. Därför söker vi nu nyexade ingenjörer – exempelvis inom kemi, maskin eller automation– som vill växa in i en ledarroll hos oss.

”De första månaderna har varit väldigt intensiva skulle jag säga, eftersom det är ett första jobb efter examen och jag kunde ingenting om branschen eller keramisk produktion. Som företag känns Geberit som en trygg arbetsgivare, och mycket grundar sig i att det har funnits här i Bromölla så pass länge och att man satsar på den här fabriken. Det som lockade mig till Geberit var att det är en stor koncern och att det var keramiska produkter var spännande då jag inte har erfarenhet av det tidigare. Jag tror verkligen att det finns möjlighet att utvecklas här” Filippa Plantin, 28, Process-ingenjör och projektledare

Din utveckling till en ny roll

Med start den 1 september erbjuder vi ett program på 4 – 6 månader som är en perfekt start på din yrkeskarriär. Du arbetar dig igenom våra olika områden – i vår produktion, på tekniksidan, på labb och med produktutveckling för att nämna några, du lär dig om vår företagskultur, vår filosofi, våra system och processer. Under programmets gång kommer du få möjligheten att få inblick våra svenska bolag samt besöka vårt systerbolag i Finland. För att hjälpa dig att bygga ett internationellt nätverk inom Geberit kommer du även erbjudas studiebesök till huvudkontoret i Rapperswil-Jona, Schweiz.
Vi vill ha dina fräscha ögon på vår verksamhet, att du är beredd att ta ansvar från start och samtidigt lär dig vår organisation och processer. Du kommer stå väl rustad när du efter avklarat program axlar rollen som tekniker hos oss – antingen inom Technical Department eller inom Ceramic Technology.
Vi är stolta över vår företagskultur med samarbete och support i alla lägen, så självklart får du stöttande kollegor och rätt förutsättningar att bli framgångsrik i din roll.

Du – en person med ledaregenskaper och teknisk förståelse

En starkt resultatorienterad sida kombinerad med uthållighet kommer att ta dig långt.
Du visar energi och engagemang, vill lära dig nytt men alltid beredd att också stötta andra.
Du bidrar med dina kunskaper och erfarenheter och implementerar dina idéer på ett ödmjukt sätt – du tänker ”laget före jaget”.
Som den naturlige ledare du är, trivs du med att ta dig an omfattande ansvar i tidigt stadie.

Din ryggsäck med kunskap och erfarenheter fram tills idag

En examen som civilingenjör eller högskoleingenjör. Gärna inom kemiteknik, industridesign eller maskinteknik
Kunskaper inom projektledning och Lean-metoder
Praktisk erfarenhet av arbete inom industri
Flytande engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav

Ansökan

Är du redo för en ny utmaning? Vi hoppas det! Ansök senast 2023-06-18
Notera att vi inte kan ta emot några ansökningar via e-post pga GDPR.

Kontakt

För frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta:
Amanda Birgersson, HR Business Partner
Geberit Production AB
0456-480 00

Orten Bromölla och vår fabrik har en stark geografisk koppling sedan tiden då vi bröt råvaror och naturmaterial, som vi tillverkar våra produkter av, från ön Ivö. I vår omgivning, i Sveriges sydligaste län, hittar du sjöar, berg, skogar och stränder. Du har idylliska skärgårdar en bit bort och att brett urval av sporter, aktiviteter och kultur i närområdet. När suget efter storstadspulsen faller på så finns Malmö och Köpenhamn bara en dryg timmes tågresa bort.
Ansök här.
counter-image