Planer proizvodnje

Kraj:
SI - Ruse
Vtipkajte:
Polni delovni čas
IŠČETE NOV IZZIV V ZNOTRAJ PROIZVODNJE? IMATE VODSTVENE SPOSOBNOSTI IN IMATE VELIKO TEHNIČNEGA ZNANJA ZA PODPORO PROIZVODNJE? IŠČETE NOVA ZNANJA, KI BI JIH LAHKO VPELJALI V PRAKSI?

GLAVNE NALOGE

  • Zagotavljanje pravočasnih dobav naročil kupcev
  • Planiranje proizvodnje (naročanje kupljenih delov in materialov, planiranje človeških virov in strojnih kapacitet ter obvladovanje zalog)
  • Priprava proizvodne dokumentacije (razpisovanje, terminiranje, zaključevanje in kontroliranje delovnih nalogov)
  • Vzdrževanje in ažuriranje matičnih podatkov
  • Naročanje materialov pri domačih in tujih dobaviteljih
  • Planiranje prevozov in izvajanje postopkov hišnega carinjenja

KAJ PRIČAKUJEMO

  • Zaključeno vsaj srednješolsko izobrazbo tehnične ali ekonomske smeri ter 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih 
  • Obvladovanje programskega paketa MS Office, s poudarkom na Excelu
  • Aktivno znanje tujih jezikov (angleškega in nemškega). 
Poznavanje dela v sistemu SAP in  potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju s področja carinske zakonodaje predstavljata prednost za kandidate pri izboru. 

Odlikuje vas fleksibilnost, natančnost, proaktivnost in dobre organizacijske sposobnosti. Ste sposobni učinkovite komunikacije in obvladovanja konfliktov. Radi delate v timu, ste empatični in predani. 

VAŠA PROŠNJA

Ste pozitivni, odgovorni in vztrajni ter verjamete, da se spravim pristopom in energijo vedno najde rešitev? V našo ekipo si želimo posameznika z osebnostjo, ki so mu blizu Geberitove vrednote in si želi skupaj z nami oblikovati prihodnost uspešnega podjetja? Pogodba se sklepa za določen čas z možnostjo podaljšanja. Vas zanima?

Potem se veselimo vaše prošnje z življenjepisom do 30. 11. 2023. Prijavo lahko oddate s klikom na PRIJAVA.KONTAKT

Janja Polenšek Davidovski
Bezena 55a
2342 Ruše
D: +386 2 60 18 337
M: +386 41 470 998
janja.polensekdavidovski@geberit.com

Globalna skupina Geberit je vodilna v Evropi na področju sanitarnih izdelkov. Zelo močno je prisotna v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnike in kopalniške keramike. Proizvodna mreža obsega 26 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Geberit ima več kot 12.000 zaposlenih v približno 50 državah in je v letu 2022 ustvarila neto prodajo v višini 3,4 milijarde CHF.
PRIJAVA
counter-image