Accountmanager Utiliteit, regio Noordoost-Nederland

Location:
NL - Nieuwegein
Type:
Full time
Met een goed netwerk in de installatiebranche in dit rayon.

EEN GREEP UIT HET TAKENPAKKET

Als accountmanager binnen het team utiliteit ben je verantwoordelijk voor de juiste advisering en verkoop van het complete Geberit productenpakket in jouw rayon en het actief opvolgen van utiliteitsprojecten. Het bestaande en potentiële relatiebestand bestaat uit bedrijven die in Nederland actief zijn binnen het focusgebied utiliteit, zoals adviseurs en projectmatige installateurs, die zich voor meer dan 75% richten op utiliteit. Het onderhouden van contacten met vertegenwoordigers van de technische groothandel behoort ook tot de verantwoordelijkheden. Verder houd je jouw relaties op de hoogte van nieuwe producten en toepassingen met productpresentaties en trainingen in ons scholings- en informatiecentrum in Nieuwegein.

WIE BEN JIJ

  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar commerciële ervaring in een technische buitendienstfunctie en gaat acquisitie niet uit de weg.
  • Het is een must dat je beschikt over een uitstekend netwerk in de installatiebranche in het rayon.
  • HBO werk- en denkniveau, verkregen door ervaring en/of opleiding.
  • Jouw kernwaarden zijn enthousiast, betrouwbaar, initiatief en resultaatgericht. Je bent zelfsturend en tegelijkertijd een teamspeler.
  • Je woont in de regio Groningen, Friesland, Drenthe.

WAT BIEDEN WIJ JOU

Naast een kwalitatief hoogstaand productenpakket en een sterke naam in de markt, biedt Geberit je een prettige werksfeer, ontplooiingsmogelijkheden en een prima arbeidsvoorwaardenpakket. In deze zelfstandige functie wordt je ondersteund door een professionele binnendienst. Het team utiliteit bestaat uit 10 accountmanagers met elk hun eigen rayon. Het voltallige Geberit buitendienst team bestaat uit ruim 30 accountmanagers verdeeld over diverse doelgroepen. Je werkt vanuit huis en rapporteert aan de FL Sales Manager Utiliteit, Werner Hoeve. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Werner op telefoonnummer 06 – 239 08 751.

Interesse? Reageer dan direct

HR manager / Geberit B.V. - Nederland
Yvonne Versantvoort
Postbus 668
3430 AR Nieuwegein
T: +31 30 605 77 77
Wij zien je motivatie en cv graag per mail tegemoet. De werving- en selectie voor deze functie hebben wij exclusief uitbesteed aan Perseletief Werving en Selectie. Jouw reactie zal direct aan hen worden doorgestuurd.

Wij stellen het niet op prijs als andere werving- en selectiebureaus of aanverwante aanbieders op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.
De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten. We hebben een sterke lokale aanwezigheid in de meeste landen van Europa. Hierdoor kunnen wij zowel op het gebied van sanitairtechniek als op het gebied van badkamerkeramiek een unieke meerwaarde bieden.
De productiecapaciteit omvat 26 productievestigingen, waarvan 4 in het buitenland. Het hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ongeveer 12.000 medewerkers in ongeveer 50 landen behaalden we in 2022 een netto-omzet van CHF 3,4 miljard. De aandelen van Geberit zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange en maken sinds 2012 deel uit van de SMI (Swiss Market Index).
counter-image