Mehatronik

Kraj:
SI - Ruse
Vtipkajte:
Polni delovni čas
Ste natančni in odgovorni? Radi vidite, da stvari delujejo? Vas zanima delo v urejenem delovnem okolju nove tovarne v Rušah?

GLAVNE NALOGE

  • izvajanje planiranih pregledov strojev, montažnih linij in infrastrukture
  • odpravljanje ugotovljenih pomanjkljivosti
  • izvajanje kurativnih posegov na strojih, montažnih linijah infrastrukturi in ostali opremi
  • izdelovanje manjših priprav
  • skrb za urejenost delovnega mesta
Odgovornosti: 
Na delovnem mestu ste odgovorni za strokovno in kvalitetno izvedbo popravil strojev, montažnih linij, infrastrukture in ostale opreme. Svoje delo je potrebno izvajati po planu in navodilih, pri tem pa upoštevati predpise iz VPD, požarne varnosti in varstva okolja. Vaše delovno mesto in delovni pripomočki morajo biti vedno urejeni.

VAŠ PROFIL

Pričakujemo, da imate zaključeno srednjo šolo elektrotehnične smeri ter dobro poznavanje področja mehatronike (pnevmatika, hidravlika, elektronika) ali VI. stopnjo mehatronike. Za uspešno opravljanje dela je potrebno poznavanje delovanja avtomatskih montažnih linij in brizgalnih strojev. Zaželeno je poznavanje predelave termoplastov in industrijskih metod dela. Pogovorno znanje nemškega ali angleškega jezika ter osnovno znanje Worda in Excela sta pogoja za zasedbo delovnega mesta, kakor tudi 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delih.

Osebnostne kompetence, ki jih iščemo so odgovornost, samostojnost, zanesljivost ter proaktivnost.

VAŠA PROŠNJA

Nudimo vam perspektivo uspešnega podjetja in raznolike delovne naloge. Vas zanima? Potem se veselimo vaše prošnje z življenjepisom do 30. 4. 2024. Delo je za določen čas z možnostjo podaljšanja in poteka v treh izmenah. Prošnje se oddajo preko Geberitove spletne ali intranetne (GIN) strani na portalu Umantis. 

Za dodatne informacije pa prosim pokličite Nino Strelec na 02/60-18-337. 

KONTAKT

Nina Strelec
Bezena 55a
2342 Ruše
D: +386 2 60 18 337
nina.strelec@geberit.com
Globalna skupina Geberit je vodilna v Evropi na področju sanitarnih izdelkov. Zelo močno je prisotna v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnike in kopalniške keramike. Skupina Geberit je prisotna v več kot 40 državah, in ima več kot 26 proizvodnih tovarn. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. V koncernu Geberit je zaposlenih okoli 11.000 v približno 50 državah in je v letu 2023 ustvarila neto prodajo v višini 3,1 milijarde CHF.
Podjetje Geberit proizvodnja d.o.o. s svojo več kot 60-letno tradicijo proizvaja izdelke iz plastičnih mas v tovarni na Bezeni v Rušah in zaposluje okoli 300 ljudi.
counter-image