Déclaration de protection des données

Personvernerklæring for søknader

Vi setter pris på at du vil søke på en stilling hos oss. I det følgende erklærer vi hvordan vi vil behandle personopplysningene dine innenfor rammene av en søknad og tilbyr ytterligere relevant informasjon i forbindelse med dette.

1. Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine?
Den ansvarlige i henhold til Personvernforordningen og andre nasjonale lover om personvern i medlemsstatene samt andre personvernbestemmelser for en søknad er

Geberit International AG
Schachenstrasse 77
8645 Jona
Sveits

2. Personvernombud
Du kan nå personvernombudene våre ved hjelp av den følgende kontaktinformasjonen:

KREMER Rechtsanwälte
Disch-Haus
Brückenstraße 21
50667 Köln
GERMANY
DPO@geberit.com

3. For hvilke formål og på hvilket juridisk grunnlag behandler vi personopplysninger?
Vi behandler personopplysninger om deg i forbindelse med søknaden din om et ansettelsesforhold i den grad dette er nødvendig for avgjørelsen om begrunnelsen for et ansettelsesforhold med oss.

4. Hvilke kategorier av personopplysninger behandler vi?
Vi behandler opplysninger som har tilknytning til søknaden din. Dette kan være generelle opplysninger om din person (som navn, adresse og kontaktinformasjon), opplysninger om yrkeskvalifikasjonen og utdannelsen din eller opplysninger om yrkesmessig videreutdannelse eller andre opplysninger som du sender oss i forbindelse med en søknad. For øvrig kan vi behandle annen yrkesrelatert informasjon som du har gjort offentlig tilgjengelig, som en profil på forretningsrelaterte sosiale medienettverk som Xing, LinkedIn osv.

5. Hvilke kilder stammer personopplysninger fra hvis vi ikke har fått dem fra deg?
Som hovedregel innhenter vi personopplysninger fra deg. I forbindelse med en søknad kan vi imidlertid også innhente personopplysninger om deg på forretningsrelaterte sosiale nettverk (f.eks. LinkedIn, Xing) i den grad dette er nødvendig i forbindelse med avgjørelsen om begrunnelsen for et ansettelsesforhold med oss.

6. Hvilke mottakere av opplysninger finnes det?
6.1 Tilknyttede selskaper
Personopplysningene er tilgjengelige for de tilknyttede selskapene våre i Geberit-gruppen i den grad det er tillatt innenfor rammene av formålene og de juridiske grunnlagene under punkt 3 fordi vi har en sentral søkeradministrasjon.

6.2 Oppdragsbehandler
Vi bruker i tillegg oppdragsbehandlere, det vil si bedrifter som behandler personopplysninger innenfor rammene av en avtale de har inngått med oss, på oppdrag fra oss og etter anvisninger fra oss. Disse oppdragsbehandlerne er:

6.2.1 Haufe-umantis AG, Unterstrasse 11, 9001 St.Gallen, Sveits, som stiller søkeradministrasjonssystemet til rådighet for oss på oppdrag fra Geberit International AG

6.2.2 The Predictive Index, LLC, 101 Station Drive, Westwood, MA 02090, USA, som tilbyr personlighetsvurdering som en del av en rekrutteringsprosess, personlig utvikling osv. Overføring av opplysninger til USA som tredjeland skjer på grunnlag av standard kontraktsklausuler og bare dersom du har gitt ditt forhåndssamtykke. For mer informasjon, vennligst kontakt oss.
6.2.3 Ulike rekrutteringsfirmaer i EU/EØS som hjelper oss med å administrere søkere

7. Hvor lenge blir opplysningene dine lagret?
7.1 Vi lagrer personopplysningene dine så lenge dette er nødvendig for avgjørelsen om ansettelsen din. Hvis det ikke oppstår et ansettelsesforhold mellom deg og oss, kan vi fortsatt lagre data i den grad dette er nødvendig for å forsvare oss mot mulige søksmål. Søknadsdokumentasjonen blir da slettet ett år (rimelig tid) etter at avslaget er kunngjort med mindre lengre lagring er nødvendig på grunn av rettstvister.

7.2 Hvis du har erklært at du ikke ønsker at søknadsopplysningene dine skal bli slettet selv om det ikke oppstår et ansettelsesforhold mellom deg og oss, blir disse lagret til du krever at de slettes, men minst tre måneder etter kunngjøringen av avslaget.

8. Hvilke rettigheter har du?
Som søker hos oss har du avhengig av situasjonen i det enkelte tilfellet følgende personvernrettigheter, og du kan når som helst kontakte personvernombudene våre ved hjelp av informasjonen i punkt 1 og 2 for å utøve dem.

8.1 Informasjon
Du har rett til å kreve en bekreftelse fra oss om personopplysninger om deg blir behandlet. Hvis det er tilfelle, har du rett på gratis informasjon om disse personopplysningene, inkludert retten til å få en kopi av disse opplysningene, og på følgende informasjon:

8.1.1 behandlingsformålene;
8.1.2 kategoriene av personopplysninger som behandles;
8.1.3 mottakerne eller kategoriene av mottakere som personopplysningene er gjort tilgjengelige for eller fortsatt gjøres tilgjengelige for, spesielt ved mottakere i tredjeland eller internasjonale organisasjoner;
8.1.4 om mulig den planlagte varigheten for lagringen av personopplysningene, eller, hvis dette ikke er mulig, kriteriene for å fastsette denne varigheten;
8.1.5 eksistensen av en rett til korrigering eller sletting av personopplysningene om deg eller til begrensning av behandlingen fra den ansvarliges side eller en rett til å motsette deg denne behandlingen;
8.1.6 eksistensen av en klagerett hos en tilsynsmyndighet;
8.1.7 all tilgjengelig informasjon om opprinnelsen til personopplysningene hvis de ikke her innhentet fra den registrerte;
8.1.8 eksistensen av automatiske avgjørelser inkludert profilering i henhold til artikkel 22 avsnitt 1 og 4 i Personvernforordningen og – i de minste i disse tilfellene – pålitelig informasjon om logikken som er involvert, samt rekkevidden og de tilsiktede konsekvensene av en slik behandling for deg.

8.2 Korrigering
Du har rett til å kreve omgående korrigering av uriktige personopplysninger om deg. Med hensyn til formålene med behandlingen har du rett til å forlange at ufullstendige personopplysninger gjøres fullstendige – også ved hjelp av en utfyllende forklaring.

8.3 Rett til motsettelse
Hvis behandlingen av personopplysninger om deg skjer på grunnlag av art. 6 avsn. 1 bokstav f i Personvernforordningen, har du når som helst rett til å motsette deg behandlingen av disse opplysningene av grunner som er knyttet til den spesielle situasjonen din. Vi vil da stoppe behandlingen av personopplysningene med mindre vi kan påvise tvingende grunner til behandlingen som har forrang foran interessene, rettighetene og frihetene dine, eller hvis behandlingen brukes til å gjøre gjeldende, utøve eller forsvare juridiske krav.

8.4 Rett til å tilbakekalle samtykket
Hvis behandlingen er basert på et samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst uten at det påvirker rettmessigheten til behandlingen frem til tilbakekallingen. For dette kan du kontakte oss eller personvernombudene våre når som helst ved hjelp av kontaktinformasjonen som er nevnt ovenfor.

8.5 Rett til sletting
Du har rett til å kreve av oss at personopplysninger om deg blir slettet omgående, og vi er forpliktet til å slette personopplysninger omgående hvis en av de følgende grunnene gjelder:

8.5.1 Personopplysningene er ikke nødvendige lenger for formålene de ble innhentet for eller bearbeidet på annen måte.
8.5.2 Du motsetter deg i henhold til punkt 8.3 ovenfor behandlingen, og det foreligger ingen overordnede berettigede grunner for behandlingen.
8.5.3 Personopplysningene er behandlet på en urettmessig måte.
8.5.4 Slettingen av personopplysningene er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse i henhold til EU-lovgivningen eller lovgivningen i medlemsstatene.
8.5.5 Dette gjelder ikke hvis behandlingen er nødvendig:
8.5.6 for å oppfylle en juridisk forpliktelse til behandling i henhold til lovgivningen i EU eller medlemsstatene vi er underlagt.
8.5.7 for å gjøre gjeldende, utøve eller forsvare juridiske krav.

8.6 Rett til begrensning av behandlingen
Du har rett til å kreve av oss at vi begrenser behandlingen hvis en av de følgende forutsetningene er oppfylt:

8.6.1 Du bestrider riktigheten til personopplysningene lenge nok til at vi har mulighet til å kontrollere om personopplysningene er riktige;
8.6.2 Behandlingen er urettmessig, og du avviser sletting av personopplysningene og krever i stedet begrensing av bruken av personopplysningene;
8.6.3 Vi trenger ikke personopplysningene lenger for formålene med behandlingen, men du trenger dem for å gjøre gjeldende, utøve eller forsvare juridiske krav; eller
8.6.4 Du har motsatt deg behandlingen i henhold til punkt 8.3 ovenfor så lenge det ikke er fastslått at de berettigede grunnene våre har forrang foran dine.

Hvis behandlingen er begrenset i henhold til dette avsnittet, kan disse personopplysningene – med unntak for lagringen – bare bearbeides med samtykke for deg eller for å gjøre gjeldende, utøve eller forsvare juridiske krav eller for å beskytte rettighetene til en annen fysisk eller juridisk person eller av hensyn til en viktig offentlig interesse for EU eller et medlemsland.

Hvis du har forårsaket en begrensning av behandlingen, vil vi informere deg før begrensningen oppheves.

8.7 Klagerett
Du har i henhold til art. 77 i Personvernforordningen, uten hensyn til et annet forvaltningsrettslig eller juridisk rettsmiddel, rett til å klage til en tilsynsmyndighet, spesielt i medlemsstaten der du eller arbeidsplassen din befinner seg eller den påståtte krenkelsen fant sted, hvis du mener at behandlingen av personopplysningene om deg bryter med den gjeldende personvernlovgivningen.

9. Krav til å stille personopplysninger til rådighet
Å stille personopplysninger til rådighet er hverken lovmessig eller kontraktsmessig pålagt, og du er heller ikke forpliktet til å stille personopplysninger til rådighet. Det er imidlertid nødvendig å stille personopplysninger til rådighet for å inngå en kontrakt med oss om et ansettelsesforhold. Det betyr at hvis du ikke gjør opplysninger som vi har angitt er nødvendige, tilgjengelige for oss ved en søknad, kommer vi ikke til å inngå et ansettelsesforhold med deg.

10. Automatisert individuell beslutningstaking eller profilering
Vi bruker ingen automatiserte behandlingssystemer for å komme til spesifikke beslutninger – inkludert profilering.

Versjon: Desember 2022