MARKNADSKOORDINATOR TILL GEBERIT SVERIGE

Ort:
SE - Bromölla
Typ:
Heltid
Geberit Sverige söker nu en Marknadskoordinator på heltid till Marknadsavdelningen i Bromölla.
Du får möjlighet att arbeta med marknadsledande varumärken inom sanitets- och badrumsbranschen, Ifö och Geberit.

VI ÄR GEBERIT – MARKNADSLEDANDE I EUROPA


Geberit Group är marknadsledande i Europa inom sanitetsprodukter och firar 150 år under 2024. Geberit har en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder och kan därmed erbjuda unika mervärden inom sanitetsteknik och badrumskeramik. Tillverkningskapaciteten omfattar 26 produktionsanläggningar, varav fyra är belägna utanför Europa. Koncernen har sitt huvudkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz. Med cirka 11 000 anställda i ett 50-tal länder genererade Geberit en nettoomsättning på cirka 3,1 miljarder CHF under 2023. Geberit är noterade på börsen SIX Swiss Exchange och är en del av SMI (Swiss Market Index) sedan 2012.

MARKNADSKOORDINATOR SVERIGE

Som Marknadskoordinator på Geberit planerar och koordinerar du produktion av material och aktiviteter kring vår marknadsföring. Du koordinerar både digitalt- och tryckt material, såsom nyhetsbrev, e-DM, presentationer, kataloger, prislistor, broschyrer, kampanjer, aktiviteter och andra marknadsinsatser. Du är en fena på översättningar från engelska till svenska och har ett skarpt korrekturöga. Du har god känsla för färg och form och formulerar dig väl i text så att dina målgrupper tar till sig budskapet, oavsett om det handlar om att kommunicera om en produkt, tjänst eller sälja in en idé. Med ökad närvaro på sociala medier och digitala kanaler krävs även erfarenhet från digital marknadsföring.
I Bromölla har vi en egen filmstudio, där vi producerar eget lokalt material, såsom referens- och produktfilmer, och sänder Webinairs ifrån. Har du erfarenhet av videoproduktion är det meriterande, men inget krav - Vi utbildar dig! Även professionell fotoutrustning finns på plats.
Både interna kontaktytor såsom svenska sälj- och produktavdelningarna, nordiska och internationella marknadsavdelningar internt såväl som externa kontakter såsom tryckerier, leverantörer och Geberit KAM-kunder ingår i ditt dagliga arbete.
Du rapporterar till Marknadschef Sverige.

Din bakgrund - för att ta dig an rollen med bravur

Vi ser att du har högskoleutbildning med kandidatexamen eller liknande inom marknadsföring och kommunikation med minst tre-fem års erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning, gärna från ett internationellt bolag/koncern.
Du har förståelse för projektekonomi och intäkts- och kostnadskalkylering i projekt/ produktion.
Du producerar med enkelhet i våra mest använda grafiska program InDesign, Photoshop, Illustrator och Premiere Pro, samt använder Office 365 obehindrat.
Du har erfarenhet inom online kommunikation, såsom sociala medier, digitala medier, eDM och nyhetsbrev.

PERSONLIGA EGENSKAPER


Du är en strukturerad driven person som planerar och organiserar ditt arbete effektivt för att hålla deadlines.
Med ett ödmjukt och serviceinriktat förhållningssätt är du en god lagspelare, där du är både uppmärksam och hjälpsam. Du är självgående och engagerad. Tar ansvar för dina arbetsuppgifter, och kan driva projekt och produktioner på egen hand.
Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift och är öppen för förändringar och älskar att inspirera.

ÄR DU REDO FÖR EN NY UTMANING?

Vi hoppas det!
Vi ser fram emot din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 18 augusti 2024. Urval kan komma att ske löpande.
Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

FRÅGOR ?

Välkommen att kontakta;
Petra Nilsson
Marknadschef Sverige
petra.nilsson@geberit.com
M: + 46 72 743 29 27
Ansök här.
counter-image