Vodja proizvodne linije

Location:
SI - Ruse
Type:
Vollzeit
Iščemo sodelavce, ki bodo popolnili našo ekipo Vodij proizvodnih linij. Prijavite se, če izkazujete samoiniciativnost, imate potrebno tehnično znanje, komunikacijske sposobnosti, smisel za organiziranost in željo po spremembah.

Glavne naloge

Pri svojem deli boste odgovorni za organizacijo dela in motivacijo ter razvoj zaposlenih na izmeni v okviru proizvodne linije. Vaša glavna naloga bo organiziranje, kontroliranje ter vodenje procesa dela v skladu z Geberitovimi standardi. Izvajali boste nadzor nad izvajanjem dela kakovostno, količinsko in časovno s ciljem, doseganja tehnoloških normativov in operativnih planov proizvodnje.

Odgovornosti

Odgovorni boste za organizacijo takojšnje odprave motenj in zagotavljanje nemotenega delovanja opreme znotraj proizvodne linije. V tesni povezavi z oddelkom planiranja, oddelkom vzdrževanja in ostalimi oddelki boste skrbeli za najvišje možne izkoristke kapacitet. Aktivno boste sodelovali pri zaposlovanju novih sodelavcev, izvajali boste šolanja in preverjanja znanja pri sodelavcih v izmeni ter zagotavljali nenehno izboljševanje in doseganje produktivnosti. Odgovorni boste za varovanje podjetja med delom v 2. in 3. izmeni ter vikendom. Delo se izvaja v treh izmenah.

Vaš profil

Pričakujemo, da imate vsaj V. stopnjo izobrazbe tehnične smeri, predvsem strojne ali mehatronične smeri. Pri svojem delu boste uporabljali računalniške programe Word, Excel, SAP in MES (BDE). Izkušnje z vodenjem in delom z ljudmi ter uporaba računalniškega programa SAP vam bo omogočilo hitro vključitev v zahtevano delo. Dodatna prednost je tudi pogovorno znanje nemškega ali angleškega jezika.

Od vas se pričakuje, da boste v času poskusne dobe pridobili znanje s področja vodenja in izdelkov ter opremi, ki se uporablja v proizvodnem procesu.
 

Vaša prošnja

Nudimo vam perspektivo uspešnega podjetja in zelo raznolike delovne naloge. Vas zanima?

Potem se veselimo vaše prošnje z življenjepisom do 23.02.2020. Delo je za nedoločen čas, s poskusno dobo šestih mesecev.

Vaše prijave sprejemamo preko portala Umantis.Kontakt1

Slovenija
Janja Polenšek Davidovski
Bezena 55a
2342 Ruše
D: +386 2 60 18 337
janja.polensekdavidovski@geberit.com
Kot vodilni ponudnik sanitarne tehnike in kopalniškega dizajna je Skupina Geberit prisotna v več kot 40 državah in ima preko 35 proizvodnih tovarn. Od močne prisotnosti, predvsem v Evropi , imajo veliko koristi tako končni kupci kot tudi poslovni partnerji (obrtniki, trgovci, inženirji in arhitekti). K uspehu podjetja prispeva preko 12.000 zaposlenih. Skupina Geberit, ki ima sedež v mestu Rapperswil-Jona (CH), ustvarja neto promet v višini 2,6 milijarde CHF.
counter-image