Polagalec ploščic

Kraj:
AT - Matrei
Vtipkajte:
Polni delovni čas
Ste natančni in odgovorni ter imate ustrezno izobrazbo? Vas zanima delo v urejenem delovnem okolju?

Glavne naloge

Vaša naloga bo, da boste v naše montažne kopalnice, polagali keramične ploščice v skladu z navodili. Delo poteka v skupini v naši pokriti in ogrevani proizvodni hali v dopoldanski izmeni. Delo ne vključuje terenskega dela niti dela s strankami.

Vaš profil

Pričakujemo, da imate zaključeno poklicno gradbeno šolo ustrezne smeri ter 2 do 3 leta delovnih izkušenj. Odlikujejo vas ročne spretnosti, zanesljivost, natančnost, urejenost in zavzetost. Zaželeno je znanje nemškega jezika.

Vaša prošnja

Ponujamo vam raznoliko delo v urejenem delovnem okolju v našem sestrskem podjetju v Avstriji z rednimi mesečnimi izplačili plač. Prav tako vam nudimo pomoč pri iskanju nastanitve ter dodatne socialne ugodnosti kot so nezgodno zavarovanje za nesreče v prostem času, možnost ugodnega nakupa delnic Geberita ter drugo. Pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas bo sklenjena s podjetjem Geberit Huter GmbH, kjer znaša izhodiščna letna bruto plača po kolektivni pogodbi najmanj 27.967 EUR. Glede na vaše strokovno znanje in kompetence pa je mogoče v plači napredovati. Poleg tega vam nudimo perspektivo zelo uspešnega podjetja. Vas zanima? Potem se veselimo vaše prošnje z življenjepisom preko portala Umantis do 05.11.2020.

Za dodatne informacije lahko pokličete Mojco Grafenauer na 02/60-18-339.

Kontakt

Slowenien
Mojca Grafenauer
Bezena 55a
2342 Ruše
D: +386 2 60 18 339
mojca.grafenauer@geberit.com
Globalna skupina Geberit je vodilna v Evropi na področju sanitarnih izdelkov. Zelo močno je prisotna v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnike in kopalniške keramike. Skupina Geberit je prisotna v več kot 40 državah, in ima več kot 30 proizvodnih tovarn. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. V koncernu Geberit je zaposlenih okoli 12.000 v približno 50 državah in je v letu 2019 ustvarila neto prodajo v višini 3,6 milijarde CHF.

Podjetje Huter s sedežem v mestu Matrei am Brenner je v svoji 70-letni zgodovini postalo vodilno avstrijsko podjetje na področju v naprej sestavljenih sanitarnih elementov in predstavlja eno izmed Geberitovih proizvodnih lokacij.
counter-image