Myyntipäällikkö B2B

Paikkakunta:
FI - Vantaa
Muoto:
Kokoaika
Haemme asiakaslähtöistä LVI-alan tuotteista ja ratkaisuista kiinnostunutta ja innostunutta
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ B2B

PÄÄTEHTÄVÄT

Tarjoamme sinulle myynnin näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittämään yhdessä tiimisi (15 henkilöä) kanssa. Tulet työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alan huipputuotteiden kanssa.
Tehtäviisi kuuluvat Geberitin ratkaisuiden myyminen urakointi -ja tukkupuolen asiakkaille kotimaassa. Ymmärrät myös suunnittelu- ja arkkitehtipuolen asiakkaiden toimintakentän. Tuot Geberitin toimintamallia, tuotteita ja palveluita tunnetuksi asiakkaille yhdessä tiimisi kanssa. Teet yhteistyötä niin myynti- kuin koko muun organisaatiomme kanssa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

PROFIILI

Sinulla on teknisen ja/tai kaupallisen alan koulutus, vahva B2B puolen kokemus ja osaaminen sekä hyvä LVI-alan tuntemus. Nautit ja sytyt asiakaskohtaamisista, omaat kykyä keskustella luontevasti asiakkaiden kanssa ja löydät asiakkaalle aina lisäarvoa tuottavan ratkaisun. Sinulla on kokemusta esimiestyöskentelystä; osaat ja haluat kannustaa, tukea, kehittää ja haastaa tiimiäsi tavoitteiden saavuttamisessa. Työkielesi ovat suomi ja englanti. Arvostamme osaamista MS Office- ja SAP-järjestelmien käytöstä.

HAKEMUS

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 3.12. osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

KONTAKTI

Terhi Airas, Experis, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com
Henrik Grönqvist, Experis, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com
Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.

Geberitillä on yli 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sen CHF 3,1 miljardin liikevaihtoa (2019) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).
counter-image