Orodjar

Kraj:
SI - Ruse
Vtipkajte:
Polni delovni čas
Vam delo s kompleksnimi orodji predstavlja izziv? Ste natančni in dinamični?

Glavne naloge

Vaša glavna naloga bo preventivno in kurativno vzdrževanje orodij za brizganje plastičnih mas. Izdelovali boste nadomestne dele za orodja v skladu z načrti orodij in tehnološkimi zahtevami. Zadolženi boste za pravočasno in kvalitetno vzdrževanje orodij.

Vaš profil

Pričakujemo, da imate zaključeno srednjo šolo tehnične smeri, priporočljivo pa je poznavanje orodij za predelavo plastičnih mas. Pri delu boste potrebovali osnovno znanje Worda in Excela ter osnovno znanje enega tujega jezika (angleščine ali nemščine). Idealen kandidat je natančen in precizen, delo z zahtevnimi orodji mu predstavlja izziv, hkrati pa se hitro znajde v različnih situacijah. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki poznajo delo na NC in CNC rezkalnem stroju, na brusilnem stroju in elektroeroziji.

Vaša prošnja

Nudimo vam perspektivo uspešnega podjetja in raznolike delovne naloge. Vas zanima? Potem se veselimo vaše prošnje z življenjepisom do 15.12.2020. Prošnje se oddajo preko Geberitove spletne strani na portalu Umantis .

Za dodatne informacije prosim pokličite Mojco Grafenauer na 02/60 18 339 ali na 051/631-462.

Kontakt

Mojca Grafenauer
Bezena 55a
2342 Ruše
D: +386 2 60 18 339
mojca.grafenauer@geberit.com
Globalna skupina Geberit je vodilna v Evropi na področju sanitarnih izdelkov. Zelo močno je prisotna v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnike in kopalniške keramike. Proizvodna mreža obsega več kot 29 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. V koncernu Geberit je zaposlenih okoli 12.000 v približno 50 državah in je v letu 2019 ustvarila neto prodajo v višini 3,6 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX Swiss Exchange. Od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (švicarski tržni indeks).

Podjetje Geberit proizvodnja d.o.o. s svojo več kot 60-letno tradicijo proizvaja izdelke iz plastičnih mas v svoji novi tovarni na Bezeni v Rušah in zaposluje okoli 280 ljudi.
counter-image