Kesätyöntekijöitä - Sommarjobbare

Paikkakunta:
FI - Ekenäs
Muoto:
Kokoaika

TEHTÄVÄT - UPPGIFTER

Tarjoamme pieni määrä kesätyöntekijäpaikkoja Tammisaaren tehtaalla kesällä 2021, lähinnä logistiikka- ja kunnossapitoosastoilla. Olet täyttänyt 18 vuotta, olet kiinnostunut ja innokas oppimaan uutta. Puhut suomea ja/tai ruotsia. Suosimme alan opiskelijoita.

Vi erbjuder ett litet antal sommarjobbsplatser på fabriken i Ekenäs under sommaren 2021, främst på logistik- och underhållsavdelningarna. Du har fyllt 18 år, är intresserad och och ivrig att lära dig nytt. Du talar finska och/eller svenska. Om du studerar inom branschen är det en fördel.

PROFILE

Kesätyöpaikkojen saatavuus ja pituus ovat korona- ja tuotantotilanteesta riippuvaisia ja varmistuvat myöhemmin keväällä. 
Tillgången och längden på sommarjobben beror på corona- och produktionsläget och fastslås slutligt senare på våren.   

HAKEMUS - ANSÖKAN

Kiinnostuitko? Odotamme online-hakemustasi viimeistään 31.3.2021.
Är du intresserad? Vi ser fram emot din online-ansökan senast 31.3.2021. 

KONTAKTI

Petra Karell-Lindholm
petra.karell-lindholm@geberit.com
Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.

Geberitillä on yli 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sen CHF 3,1 miljardin liikevaihtoa (2019) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).
counter-image