Proizvodni delavec I.

Kraj:
Vtipkajte:

STE NATANČNI, ODGOVORNI IN UREJENI? VAS VESELI DELO V UREJENEM DELOVNEM OKOLJU NOVE TOVARNE V BEZENI? VAM STOJEČE DELO IN DELO V TREH IZMENAH NE PREDSTAVLJA TEŽAV?

GLAVNE NALOGE

  • delo ob brizgalnih strojih
  • delo ob montažnih linijah
  • delo na ročnih delovnih mestih
  • izvajanje avtokontrole
  • izpolnjevanje delovne in kontrolne dokumentacije

VAS PROFIL

Za uspešno opravljanje dela je zahtevana vsaj osnovnošolska izobrazba, osnovno znanje računanja in sposobnost stoječega dela. Pri delu je potreben dober vid in ročne spretnosti.

Kompetence, ki jih iščemo so: natančnost, odgovornost, zanesljivost ter sposobnost opravljanja ponavljajočega se dela.

VASA PROSNJA

Nudimo vam perspektivo uspešnega podjetja in raznolike delovne naloge. Vas zanima? Potem se veselimo vaše prošnje z življenjepisom preko portala Umantis.

Ponujamo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja.

KONTAKT

Janja Polenšek Davidovski
Bezena 55a
2342 Ruše
D: +386 2 60 18 337
zaposlitev@geberit.com
Slovenija

Globalna skupina Geberit je vodilna v Evropi na področju sanitarnih izdelkov. Zelo močno je prisotna v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnike in kopalniške keramike. Proizvodna mreža obsega več kot 29 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Geberit ima več kot 12.000 zaposlenih v približno 50 državah in ustvarja neto prodajo v višini 3,1 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX Swiss Exchange. Od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (švicarski tržni indeks).
counter-image