Teknisk kundeservice

By:
DK - Lystrup
Type:
Fuldtid
Er du nyuddannet ingeniør med interesse for VVS eller nyuddannet VVS installatør? Har du et par års erfaring som ingeniør eller installatør men ikke helt fundet ”retningen”? Er du næsten færdig med studiet og fortsat i tvivl om hvilken vej din karriere skal gå? Så læs med her, måske vi tilbyder det du mangler….

Hvem er Geberit i Lystrup?

Geberit i Lystrup er en del af en stor og velkonsolideret international virksomhed som producere og sælger highend sanitære produkter. De nyeste og trendsættende sanitetsteknologier er altid på dagordnen, og vi er markedsledende indenfor vores segment.


Hvorfor skal du søge job hos Geberit?
Fordi vi glæder os meget til at tage imod dig, og vi ser frem til at dele vores hverdag med dig. Vi kan love dig en travl og varieret hverdag med arbejdsglæde, gode kollegaer og et helt unikt fællesskab.
Vi vil sammen med dig lægge en plan for, hvor din karriere hos Geberit kan tage dig hen. Måske dit sigte vil være indenfor eksternt salg, måske noget ledelsesrelateret, eller måske du om en årrække kan se dig selv som Product Manager?
Hos Geberit vil vi gerne ansætte talenter der kan bidrage fagligt og socialt, men vi ønsker også din tålmodighed, da vi gerne ser at du løbende udvikler dig og på samme tid også tager aktiv del i alle de daglige driftsopgaver. Dygtighed og viden kommer med tiden, og med din løbende opnåede erfaring vil vi sikre at udfordringerne i jobbet følger med.


Hvordan vil din hverdag se ud de første måneder eller år?
Hos Geberit spiller kunden en stor og væsentlig rolle, hvorfor kundehåndtering i særklasse er en disciplin som alle hos Geberit skal mestre. Du vil derfor med ansættelse i Teknisk afdeling også indgå i opgaver som servicering og teknisk vejledning af såvel ingeniører, grossister og installatører samt dine kollegaer internt i Geberit. Du vil få en bred intern kontaktflade, og du vil blive en aktiv medspiller ift. problemløsning af diverse VVS relaterede udfordringer. Du vil med udgangspunkt i din VVS teoretiske uddannelse bygge viden og erfaring som skal bane din karrierevej hos Geberit. Som du kan læse er slutmålet ikke angivet, det finder vi sammen undervejs, og for den rette engagerede medarbejder vil mulighederne være mange.

Hvad ønsker vi af dig?

Vi forventer at du som nævnt har en uddannelse som ingeniør eller VVS installatør, vi forventer ingen eller få års praktisk erfaring, da vi gerne hjælper med at sikre din videns-udvikling på såvel det teoretiske som det praktiske område. Du begår dig uproblematisk på dansk og engelsk i skrift som tale. Du har som person et højt personligt drive og bidrager med et positivt sind og et godt humør. Det er vigtigt, at du har gode evner til at samarbejde på tværs i en organisation, og du har derfor en motiverende og energisk arbejdsstil. Du har et veludviklet servicegen og i hverdagen motiveres du af at hjælpe og servicere kunder. Du er struktureret, men på samme tid er du god til at tænke ud af boksen og komme med nye løsninger.

ANSØGNING

Geberit A/S tilbyder en udfordrende stilling i et velkonsolideret firma med gode kollegaer. Du vil træde ind i en uformel organisation, hvor du vil få indflydelse på din dagligdag. Arbejdstiden er fra 8-16, og du vil få løn efter kvalifikationer, derudover pensionsordning og sundhedsforsikring. Virksomheden tilbyder frugt- og frokostordning samt mulighed for at være med i personaleforeningen.

-

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi- og badeværelseskeramiksektorerne. Produktionskapaciteten omfatter 29 produktionsanlæg, hvoraf de 6 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3 mia. CHF i 2020. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.
counter-image