Formspecialist

Ort:
FI - Ekenäs
Typ:
Heltid
Keramikfabriken i Ekenäs söker en formspecialist till vår nygrundade avdelning som tillverkar gjutformar av plast för den keramiska produktionen. Fabriken tillverkar badrumsporslin under bland annat varumärkena IDO, Porsgrund och Geberit.

HUVUDUPPGIFTER

Till arbetsuppgifterna hör NC-beredning med CATIA, att fungera som operatör för CNC-maskinen och dess utrustning, men också att utföra handarbete med montering och färdigställande av gjutformarna.

PROFIL

Vi söker dig som är mångsidig och gillar att jobba både på dator och med dina händer. Du har ett stort intresse för att lära dig nytt och du är orädd inför nya utmaningar. Du klarar av att hantera flera arbetsuppgifter på samma gång, har en förmåga att se nya arbetssätt och vill utveckla arbetsmetoder.

Du har teknisk utbildning och gärna erfarenhet av automatiska bearbetningsmaskiner. I jobbet behöver du kommunicera på svenska, finska och engelska.


VAD VI ERBJUDER

Förmåga att förnya sig och engagemang är viktiga värden för oss och i det här jobbet får du en unik chans att vara med om att bygga upp och forma en ny avdelning. Vi erbjuder en trevlig arbetsgemenskap med bra förmåner, där du har möjlighet att växa och utvecklas.

Intresserad? Skicka din ansökan med CV och löneanspråk senast 23.5.2021.

KONTAKT

Mera uppgifter om jobbet ger Mould Production Manager Johan Malmsten, tel. 010 6623 728, 10–11.5, 17.5 eller 20.5.
Geberit Group är marknadsledande i Europa inom sanitetsprodukter. Geberit har en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder, vilket ger ett unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumskeramik. Produktionsnätverket omfattar 29 produktionsanläggningar, varav 6 utanför Europa. Koncernen har sitt huvudkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz. Med cirka 12 000 anställda i cirka 50 länder genererade Geberit en försäljning av 3,0 miljarder CHF under 2020. Geberit är noterat på SIX Swiss Exchange och är en del av SMI (Swiss Market Index) sedan 2012.
counter-image