Vzdrževalec/hišnik

Kraj:
SI - Ruse
Vtipkajte:
Polni delovni čas

IŠČEMO SODELAVCA, KI BO POPOLNIL NAŠO EKIPO NA PODROČJU VZDRŽEVANJA. PRIJAVITE SE, ČE IZKAZUJETE SAMOINICIATIVNOST, IMATE RAZLIČNA TEHNIČNA ZNANJA, KOMUNIKACIJSKE SPOSOBNOSTI, SMISEL ZA ORGANIZIRANOST IN ŽELJO PO SPREMEMBAH.

GLAVNE NALOGE

  • izvajanje planiranih pregledov infrastrukture in okolice
  • javljanje in odpravljanje ugotovljenih pomanjkljivosti
  • skrb za službena vozila
  • izvajanje raznih del na infrastrukturi in drugih energetskih postrojenjih
  • skrb za urejenost delovnega mesta
Odgovornosti
Na delovnem mestu ste odgovorni za strokovno in kvalitetno izvedbo opravljenih del na infrastrukturi in ostali opremi. Svoje delo je potrebno izvajati po planu in navodilih, pri tem pa upoštevati predpise iz VPD, požarne varnosti in varstva okolja. Vaše delovno mesto in delovni pripomočki morajo biti vedno urejeni.

VAŠ PROFIL

Pričakujemo, da imate zaključeno srednjo poklicno ali tehnično šolo. Da obvladate področja hišniških opravil. Zaželeno je poznavanje delovanja energetskih postrojenj in pogovorno znanje nemškega ali angleškega jezika. Za zasedbo delovnega mesta je potrebno osnovno znanje Worda in Excela, kakor tudi 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delih.
Osebnostne kompetence, ki jih iščemo, so odgovornost, samostojnost, zanesljivost ter proaktivnost.

VAŠA PROŠNJA

Delo je za določen čas s poskusno dobo, z možnostjo podaljšanja in poteka v dveh izmenah.

Nudimo vam perspektivo uspešnega podjetja in raznolike delovne naloge. Vas zanima?
Veselimo se vaše prošnje z življenjepisom najkasneje do 24. 9. 2021.

S klikom na PRIJAVA oddate svojo spletno prijavo . 

KONTAKT

Slovenija
Janja Polenšek Davidovski
Bezena 55a
2342 Ruše
D: +386 2 60 18 337
janja.polensekdavidovski@geberit.com
Globalna skupina Geberit je vodilna v Evropi na področju sanitarnih izdelkov. Zelo močno je prisotna v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnike in kopalniške keramike. Proizvodna mreža obsega več kot 29 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. V koncernu Geberit je okoli 12.000 zaposlenih v približno 50 državah v letu 2019 ustvarilo neto prodajo v višini 3,6 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX Swiss Exchange. Od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (švicarski tržni indeks).
PRIJAVA
counter-image