Geberit söker en lösningsfokuserad Transport and Customs Administrator

Ort:
SE - Bromölla
Typ:
Heltid
Efter en introduktion inom Geberit kommer du att få vara med på vår LEAN resa med en vision om att ge en service i världsklass inom allt vi gör. Vi erbjuder stimulerande utmaningar i sammanhang med stor laganda, prestigelöshet och fokus på uppgiften i god arbetsmiljö.

Transport, Shipping, Customs


Arbetsuppgifterna består i huvudsak av planering och bokning av både inrikes- och utrikestransporter samt tulladministration och daglig uppföljning av våra KPI:er:
  • Planering och optimering av våra transporter
  • Daglig kontakt med Transportörer
  • Tulldeklarationer, förtullning både Import/Export
  • Förfina och förbättra våra processer
  • Avvikelserapportering, t ex transportskador och andra transportrelaterade claims
Arbetsorten är i Bromölla primärt där vi har vår keramiska produktion och nordiska distributionslager, men arbetsdagar i Mörrum kommer att förekomma då vi alternerar arbetsplats.

Vi söker dig som:


Vi söker Dig som har erfarenhet av och med en passion för Transport och Logistik. Du får energi av att arbeta med flera olika funktioner och uppgifter i en internationell miljö samt att Du får hantera många olika typer av uppdrag. 
I denna rekrytering väger Dina personliga egenskaper tungt. För att lyckas i denna roll måste Du vara lösningsfokuserad och noggrann. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift, och ett kundfokus som genomsyrar ditt arbete, både internt och externt. Du är bra på att arbeta i team såväl som enskilt, och att ta ett helhetsgrepp över Dina ansvarsområden. Arbeta lösningsfokuserat och kunna ta snabba såväl som långsiktiga beslut värderat på den situation som uppkommer i Ditt dagliga arbete. Komma med nya infallsvinklar och idéer till förbättringar, bygga relationer och främja samarbeten. 
Eftergymnasial utbildning inom Logistik alternativt Transport Management är meriterande, samt även mycket goda tullkunskaper. Du har fördjupade IT-kunskaper från såväl ERP-system, TA-system och EWM-system, som kommer att vara Dina främsta arbetsredskap. Har Du även erfarenhet från SAP, så är detta ett plus.
Generellt besitter Du god förståelse för flödet i ett producerande företag vad gäller transport både Inbound och Outbound. 
Du bör också ha en god förståelse för för KPI rapporter då det är ett av våra viktigaste verktyg för att mäta vår kvalitet. 
Dina engelska kunskaper är mycket goda i tal och i skrift då detta är koncernspråk, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

ANSÖKAN

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret senast den 31 januari.
Urval kan komma att ske löpande. Tillsättning snarast enligt överenskommelse.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg genom att öppna formuläret med hjälp av knappen "Sök här" i annonsen.

KONTAKT

Geberit Production AB
Camilla Rolandsdotter Blomqvist
Folketshusgatan 1
SE-295 31 Bromölla
0722-193935

Geberit Group är marknadsledande i Europa inom sanitetsprodukter. Geberit har en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder, vilket ger ett unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumskeramik. Produktionsnätverket omfattar 29 produktionsanläggningar, varav 6 utanför Europa. Koncernen har sitt huvudkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz. Med cirka 12 000 anställda i cirka 50 länder genererade Geberit en försäljning av 3,0 miljarder CHF under 2020.
SÖK HÄR
counter-image